ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

3h μέχρι 20 παιδιά (8-12 ετών) / 1 facilitator

Rouk Zouk

Κατηγορίες: 1)  Rouk Zouk Classic 2)  Rouk Zouk Pantomima 3) Rouk Zouk Classic Double 4) Final Round

Εξοπλισμός : Ασύρματα Ακουστικά

Εγγαστρίμυθος

Δίνεται σε κάθε ομάδα μια σειρά από λέξεις. Η κάθε ομάδα χωρίζεται σε ζευγάρια με σκοπό να βρουν όσες περισσότερες λέξεις μπορούν. Ένας παίκτης από κάθε ζευγάρι φοράει ακουστικά με δυνατή μουσική  προσπαθώντας να καταλάβει την λέξη που του προφέρει ο συμπαίκτης του. Η κάθε ομάδα έχει μόλις ένα λεπτό να βρει όσες περισσότερες λέξεις μπορεί.

Facepainting

Karaoke

Ηχητικός εξοπλισμός / μικρόφωνο / lyrics / Songs List / Lap top (Θα χρειαστεί να συνδέσουμε με δικό μας καλώδιο HDMI την τηλεόραση του σαλονιού με το laptop και να μας δώσετε και το wifi)

 

Just Dance

Εμφανίζεται στην οθόνη ένα Animation Choreography πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε παιδιά. Μια σειρά από διαδραστικές και διασκεδαστικές χορογραφίες όπου τα παιδιά απλώνονται στον χώρο και προσπαθούν να μιμηθούν τις χορευτικές κινήσεις που αποτυπώνονται στην οθόνη αλλά με την βοήθεια της δασκάλας μέσα από τα εικονογραφημένες μορφές και δημιουργείται ένα challenge χορού. Η ομάδα που θα καταφέρει να ακολουθήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις κινήσεις θα είναι και η νικήτρια

 

Κατασκευή Κοσμημάτων

My Style Rock

Κάθε καλεσμένη φέρνει μια τσάντα με αξεσουάρ όπως κοσμήματα,τσάντες,πανωφόρια,φουλάρια,κασκόλ,καπέλα,ομπρέλα,γάντια, πούλιες κ.τ.λ. Η κοπέλα της 321 events συγκεντρώνει όλες τις τσάντες και φτάχνει ένα μεγάλο βεστιάριο που θα χρειαστούμε για το παιχνίδι μας. Χωρίζονται σε ζευγάρια όπου ο καθένας λαμβάνει από έναν ρόλο αυτό του model και του art director. O κριτής δίνει ένα θέμα π.χ. ‘Μια καθημερινή μέρα στο Σχολείο’ ή ‘Παραμονή Χριστουγέννων’ και το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να βάλλει την φαντασία και την δημιουργικότητα έτσι ώστε να εντυπωσιάσει με την πασαρέλα της τον κριτή. Αφού τελειώσει ο πρώτος γύρος τότε τα ζευγάρια αλλάζουν ρόλους. Κερδίζει το ζευγάρι με την καλύτερη βαθμολογία.

Παιχνίδια Minute To Win It

Μια σειρά από δεκάδες παιχνίδια εσωτερικού χώρου ( ελαφρώς διαμορφωμένου ) που χαρίζουν διασκέδαση γέλιο και ανταγωνισμό.

Life is

one

big party

Τι Είπαν για Εμάς…

Δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε...δεν μπορώ να περιμένω ένα χρόνο!

Κων/να ΒλεστούΜανούλα