8-50 άτομα
1h30-3h
indoor

Οι καλεσμένοι χωρίζονται σε μεγάλες ομάδες και 3 2 1 είμαστε στον αέρα.
Το τηλεπαιχνίδι ξεκινάει και η παρουσιάστρια υποδέχεται τις ομάδες. Τα μικρόφωνα στον αρχηγό της κάθε ομάδας και το γέλιο ξεκινάει!

Οι δράσεις:

SHOW ME THE MUSIC : Κάθε ομάδα παίζει ξεχωριστά. Οι παίκτες προσπαθούν να βοηθήσουν τον αρχηγό τους να βρει τίτλους τραγουδιών με παντομίμα. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ο αρχηγός φοράει ακουστικά με θόρυβο. Το ηχοσύστημα παίζει ένα τραγούδι που έχουν τη δυνατότητα να ακούν μόνο οι παίκτες και ο αρχηγός καλείται να μαντέψει τον τίτλο του με παντομίμα. Κάθε ομάδα έχει στη διάθεσή της 2’. Σε περίπτωση που δε βρεθεί ο τίτλος μέσα σε 20’’, το ηχοσύστημα παίζει το επόμενο τραγούδι. Σε κάθε γύρο υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός τραγουδιών.
ΠΟΥ ΠΑΣ; Ο αρχηγός από την ομάδα που θα παίξει πρώτη, διαλέγει ποιος από τους συμπαίκτες του θα «οδηγήσει» την λιμουζίνα. Οι υπόλοιποι παίκτες – εναλλάξ – γίνονται συνεπιβάτες και στόχος τους είναι να δώσουν στον οδηγό πληροφορίες ώστε να καταλάβει το «που πάνε», χωρίς να χρησιμοποιήσουν τη λέξη-μέρος που τους δείχνει από μια κάρτα η παρουσιάστρια. Οι προορισμοί είναι διάφοροι και από όλο τον κόσμο. Το κάθε παιχνίδι διαρκεί 90 sec.

SING SUNG SONG: Η μουσική αρχίζει να παίζει και η παρουσιάστρια τραγουδάει κάθε φορά ένα γνωστό τραγούδι, του οποίου ο τελευταίος στίχος είναι λάθος. Ο παίκτης που θα πατήσει πρώτος το buzzer θα πρέπει να πει σωστά τον συγκεκριμένο στίχο του τραγουδιού. Εάν απαντήσει λάθος, δίνεται η ευκαιρία στον αντίπαλο παίκτη να πει τον σωστό στίχο. 8 προσπάθειες και για τις δύο ομάδες.

XL:  Η μουσική αρχίζει να παίζει και η παρουσιάστρια τραγουδάει κάθε φορά ένα γνωστό τραγούδι, του οποίου ο τελευταίος στίχος είναι λάθος. Ο παίκτης που θα πατήσει πρώτος το buzzer θα πρέπει να πει σωστά τον συγκεκριμένο στίχο του τραγουδιού. Εάν απαντήσει λάθος, δίνεται η ευκαιρία στον αντίπαλο παίκτη να πει τον σωστό στίχο. 8 προσπάθειες και για τις δύο ομάδες

ΈΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ:  Οι ομάδες παίζουν ξεχωριστά. Μοιράζονται γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου απο φελιζόλ σε κάθε ομάδα. Ο αρχηγός βλέπει απο τα χέρια του παρουσιαστή την λέξη, την περιγράφει ΄όσο καλύτερα μπορεί και η ομάδα του καλείται να τη βρει & να την σχηματίσει

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ: Θέμα του παιχνιδιού είναι ο έλεγχος της ικανότητας των παικτών να συσχετίζουν μεταξύ τους λέξεις-έννοιες με σημασιολογική συνάφεια με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα

MONOTUNES: Το παιχνίδι παίζεται ταυτόχρονα. Δύο διαγωνιζόμενοι αντιμέτωποι στα buzzer, ακούν στίχους ελληνικών τραγουδιών, όπως τους αποδίδει το πρόγραμμα ενός υπολογιστή. Σκοπός είναι να αναγνωρίσουν τον τίτλο, όποιος τον αναγνωρίσει πατάει το buzzer. Αν τον βρει κερδίζει, αν όχι δίνεται η ευκαιρία στον αντίπαλο. Σε περίπτωση που αποτύχουν και οι δύο η «φωνή» συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα να προσπαθήσουν δύο φορές.

I LOVE TV: Δύο διαγωνιζόμενοι αντιμέτωποι στα stands . Η  παρουσιάστρια τους δείχνει το όνομα μιας τηλεοπτικής εκπομπής/σίριαλ γραμμένο σε μια κάρτα. Οι παίκτες αυτοί πρέπει με τις λιγότερες δυνατόν λέξεις, χωρίς όμως να αναφερθούν σε ονόματα ηθοποιών, παρουσιαστών ή άλλων χαρακτήρων της εκπομπής, να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους να μαντέψουν τον τίτλο.

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΝΤΟΥ:  Οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους να βρουν τους τίτλους τραγουδιών, τραγουδώντας μόνο με τη λέξη «doo» Στην αρχή παίζει αυτός που προτείνει όλη η ομάδα. Μόλις βρει ένα τραγούδι το πρόσωπο από την ομάδα που μάντεψε σωστά, αλλάζει θέση με αυτόν που τραγουδούσε και το παιχνίδι συνεχίζεται κάθε φορά έτσι.

    Χώρος διεξαγωγής (απαραίτητο)

    Θέλετε Extra;(απαραίτητο)